Tohtori Open lahjoitti pöydän täydeltä pelejä ja leluja lastenosastolle

frisbeegolfmiehetwww.jpgJani Halonen, Nguyen Thanh Tri “Tohtori”, Niko Kähkönen ja Markku Johansson lastasivat pöydän täyteen leluja, pelejä ja elokuva- sekä uimalippuja.

Arctic Circle Disc Golfin järjestämän Tohtori Open -frisbeegolfkisan tuotto meni jälleen kerran hienoon osoitteeseen. Jo seitsemättä kertaa järjestetyn hyväntekeväisyyskilpailun tuotoilla hankituista peleistä ja leluista pääsevät nauttimaan Lapin Keskussairaalan lastenosastojen pienet asiakkaat! Nevellä on jälleen ilo olla pääsponsorina tässä upeassa, kilpailun iloa ja antamisen riemua tuovassa tapahtumassa!

Arctic Circle Disc Golfin miehet Nguyen Thanh Tri “Tohtori”, Jani Halonen, Niko Kähkönen ja Markku Johansson kävivät yhdessä Neven toimitusjohtajan Kristian Gullstenin kanssa 13. elokuuta lahjoittamassa tuotoilla ja sponsorituella hankitut lelut ja pelit LKS:n lastenosastoille

Lahjoitusta vastaan ottamassa olleet osastonhoitajat Ulla-Maija Ahola sekä Terttu Kurttila ja osaston ylilääkäri Pekka Valmari ottivat lahjoituksen ilolla vastaan.

– Nämä tulevat tarpeeseen. Emme epäile, etteikö käyttäjiä löydy, sanoi Valmari tyytyväisenä.

Pienille lastenosastojen asiakkaille suunnattuun lahjapakettiin kuului muun muassa kolme PlayStation 4 pelikonsolia peleineen, 15 kappaletta lautapelejä, 30 elokuvalippua, 110 uimalippua, frisbeegolfkiekkoja sekä lukuisia pehmoja, lelupakkauksia ja muita mukavia yllätyksiä.

LKS_yhteiskuva_www.jpg

Lastenosaston osastonhoitajat Terttu Kurttila ja Ulla-Maija Ahola sekä osaston ylilääkäri Pekka Valmari ottivat lahjoituksen vastaan iloisin mielin. Pääsponsori Neven puolesta lahjoitusta oli luovuttamassa toimitusjohtaja Kristian Gullsten.

Lahjoitus jatkoi hienosti edellisen vuoden teemaa. Viime vuonna Tohtori Open lahjoitti synnytysosastolle uusia vuodevaatteita sekä asusteita vastasyntyneille. Tällä kertaa lahjoitusta luovuttamassa olleet tietävät kaikki myös omien lapsiensa miten tärkeää työtä näillä osastoilla tehdään.

– Nämä luovutustilaisuudet ovat aina se paras palkinto siitä kovasta talkootyöstä, jota Arctic Circle Discgolfin aktiivijäsenet ovat tehneet kilpailun järjestämiseksi, tiivisti Nguyen Thanh Tri.

– On erityisen hienoa olla täällä, sillä nämä osastot ja työntekijät täällä ovat antaneet meille kaikille paljon, jatkoi Tohtori.

Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten pitää yhteistyötä Arctic Circle Disc Golfin kanssa erinomaisena esimerkkinä sponsorointipanoksen suuntautumisesta oikeaan osoitteeseen. Lasten ja nuorten, ja varsinkin heidän harrastustoimintansa tukeminen on Neven sponsoroinnin pääperiaate. Yhteistyötä Tohtori Openin kanssa on tehty nyt jo neljä vuotta.

– Jalo teko seuran jäseniltä! Meille tämä näyttää hienosti sen, miten varsin pienen tuen avulla saadaan paitsi järjestettyä hieno kilpailu myös annettua sen tuotto hyvään tarkoitukseen. Näin tuestamme saadaan kaksinkertainen hyöty, kiitteli Gullsten.

Tohtori kiittelee sekä pääsponsori Neveä että muita mukana olleita tukijoita hyväntekeväisyyskilpailun mahdollistamisesta. Neven lisäksi tukensa antoivat West Side Disc, Pallasrakennus, Intersport Rovaniemi, Santasport, HIMO ravintola, Wingston, Powergrip, Rakennus Jokelainen ja American Dinner.

Tohtori Open kisattiin 7.-8. heinäkuuta Toramon frisbeegolfradalla ja Mellavaaran soramontulla. Yksilökilpailuun osallistui yhteensä 52 ja parikisaan 46 heittäjää.

heittaa_toramo6www.jpg

frisbeeporukka.JPG