Tämän vuotiset naisten ja junnujen tapahtumat jäivät pidettäväksi vähän myöhäisempään kesään. Kelithän toki ovat olleet mahtavia heti heinäkuun alusta aina elokuun alkupäiviin asti. Mutta eiköhän tietenkin juuri tapahtumapäivinä ollut ukkosta ilmassa!

Naisten tapahtuman suhteen järjestäjät arpoivat pitkään mitä tehdä, mutta onneksi ukkoskuuro meni ohi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Näin tapahtuma saatiin pidettyä lopulta ihan hyvässä säässä Santasportin radalla. Paikalle saapui 6 innokasta naisheittäjää, jotka saivat seuran jäseniltämme opastusta niin heittotekniikoihin kuin radalla käyttäytymiseen. Tapahtuma onnistui mukavasti ja Tohtori tulee pitämään vielä jatkokurssin loppukesän/alkusyksyn aikana.

Junnukurssilla sade alkoi tasan klo18, jolloin piti aloittaa myös kurssikin. Ounasvaaran päälle iski lopulta raju ukkoskuuro, mikä kesti noin 20 minuuttia. Tämän aikana mietittiin jo moneen kertaan mille aletaan, mutta kun paikalle jäi 1 erittäin innokas tyttöfribaaja isänsä kanssa niin tapahtuma vedettiin loppuun asti. 😊 Saipahan isäkin samalla hyvää oppia heittelyyn. Kiitokset vielä molempien tapahtumien vetäjälle Samille, sekä tietysti apupojille Tohtorille, Jaskalle, Janille ja Vilille!