Arctic Circle Disc Golf ry:n jäsenmaksut vuodelle 2017 ovat seuraavat:

– Aikuiset                                                                                15€

– Juniorit (vuonna 1999 tai sen jälkeen syntyneet)         10€

– Kannatusjäsen                                                                    20€

Jäsenyydellä saa oikeuden osallistua seuramme keskinäisiin tapahtumiin ja kilpailuihin. Jäsenet merkitään Suomen frisbeegolfliiton jäsenrekisteriin seuramme edustajiksi. Jokainen voi olla vain yhden frisbeegolfliiton jäsenseuran varsinainen jäsen ja tulee näin liiton järjestelmässä vain yhden seuran ”värejä” kantamaan. Kannatusjäsenet saavat samat edut kuin varsinaiset jäsenet mutta eivät tule merkityiksi liitolle toimitettavaan jäsenrekisteriin.

Mikäli haluat maksaa kilpailulisenssin jäsenmaksusi yhteydessä niin maksut ovat:

– Aikuiset jäsenyys + lisenssi                                                                          65€

– Juniorit jäsenyys + lisenssi                                                                           35€

Lisenssin voi hankkia myöhemminkin joskin sen hankkiminen jäsenmaksun yhteydessä vähentää työtaakkaamme. Lisenssi kannattaa hankkia ajoissa, jos tahtoo liiton alaisiin kilpailuihin osallistua sillä rapakon takana saattaa ”ruuhka-aikana” PDGA -jäsenyyden saamisessa vierähtää tovi.

Jäsenmaksu maksetaan seuran tilille:

  • Saaja Arctic Circle Disc Golf ry
  • tilinumero fi58 1843 3000 0107 96 (Nordea)
  • viitenumero 1009. Kannatusjäsen viite 1012. Muistakaa laittaa maksuun oikea viitenumero!!!

Täytä alla oleva jäsentietolomake mikäli tahdot seuraamme liittyä. Suurin osa kysytyistä tiedoista ovat tietoja jotka frisbeegolfliitto tahtoo tietää, seuramme ei tietojasi luovuta muille kuin frisbeegolfliitolle.

Seuramme kannustaa jäseniä osallistumaan kilpailutoimintaan. Kilpailulisenssillä ei saada ainoastaan oikeutta kilpailla Liiton alaisissa kilpailuissa vaan samalla tuetaan Frisbeegolfliiton toimintaa ja lajityötä suomessa. Toivomme että kilpailuhenkiset jäsenemme ovat aloitteellisia ja mahdollisuuksien mukaan yrittävät järjestää yhteiskyydityksiä ja majoituksia kilpailupaikkakunnille täten pienentäen kilpailuista aiheutuvia kustannuksia (allekirjoittanut voi kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta että yksin reissaaminen ja majoittuminen ei ole halpaa). Seuramme voi mielellään toimia välittäjänä järjestelyissä.

ACDG ei tule keskittymään pelkästään kilpailutoimintaan. Seuramme lajityö on jo saanut huomiota esimerkiksi järjestämiemme naisille suunnattujen tapahtumien myötä. Seuramme juniorityö on myös tarkoitus pitää maksuttomana, viedä lajia juniorityön myötä eteenpäin ja saada lisää harrastajia lajin pariin. Toiveissamme olisi, että näyttäisimme Oulun (tietysti myös muun suomen) kilpaveljille ja -sisarille tuottamalla seuramme riveistä menestyviä lajin harrastajia.