22 – 23.10 Pidimme Lapin urheiluopistolla lasten ja nuorten frisbeegolf-leirin. Osallistujat olivat innostuneita ja vastaanottavaisia. Sää ei meitä suoranaisesti suosinut, mutta muuten ilmapiiri oli lämmin ja aurinkoinen.

Lauantai alkoi luennolla, jonka jälkeen siirryimme halliin harjoittelemaan sisätiloissa. Ruokailun jälkeen rakensimme pallokentälle kolme eri harjoitusaluetta, joissa treenasimme sunnuntain taitotestiä. Ensimmäinen ryhmä aloitti puttausharjoituksesta, jossa putattiin 1m lähtien aina 10m saakka. Toinen ryhmä harjoitteli lähestymisiä 10m alkaen aina 50m saakka, jossa tarkoituksena on saada kiekko 5m läheisyyteen korista katsoen. Kolmas ryhmä harjoitteli avausheittoja eli draivia, tarkoitus heittää mahdollisimman pitkälle. Viimeinen mittauspiste oli 60m päässä heittoviivalta. Harjoitusten jälkeen osa porukasta lähti uimaan ja osa meni läheiselle radalle harjoittelemaan itsekseen.

Sunnuntai aloitettiin pallokentällä lämmittelyllä ja tämän jälkeen oli vuorossa taitotesti. Taitotesti oli kilpailuhenkinen ja osittain haastava. Erityisesti lähestymiset tuottivat ”tuskaa”, mutta onnistumisiakin koettiin. Ruokailun jälkeen olikin vuorossa leikkimielinen kisa Oukun radalla. Kisan aikana käytiin läpi frisbeegolfin sääntöjä ja kisatilanteita, sekä tuloskortin täyttämistä. Tämän jälkeen oli kokoontuminen, johon vanhemmat olivat tervetulleita.

Kaikki osallistujat saivat kiekon palkinnoksi osallistumisestaan leirille.

Lähes kaikki pitivät leiristä, toivottavasti trendi jatkuu.

Kiitokset osallistujille, ohjaajille Sami ”laser” Kalliokoski, Jerry ”kova käsi” Rantala ja Tri ”tohtori” Nguyen.

Arctic Circle Disc Golf tiimi kiittää ja kuittaa…