Tohtori Open 5

Perinteisesti Tohtori Open kisa tulee tänäkin vuonna. Nyt kisa sijoittuu Elokuun 6.-7.8.2016. Uskoisin että ilma on paljon parempi kuin viimein vuonna :).
Kisaan otetaan 42 pelaajaa ja jos sattuu tulemaan ruuhkaa niin 6 villi kortilla.

Kohteeksi valikoitui tänä vuonna LAPIN ENSIN JA TURVAKOTI. Kerätyllä summalla pidämme henkilökunnalle, vapaehtoisille ja asukkaille virkistyspäivän missä tarjotaan erilaisia aktiviteetteja, sekä ruokailut ilman muuta.

Kisa on kaksi päiväinen, lauantaipäivä olisi tarkoitus pelata parikisa perinteisellä TORAMON radalla. Peli muotona on BEST SHOT ja Golf lähdöillä eli aina, kun kaksi paria on samaan aikaan paikalla, niin pääsevät kiertämään. Hinta parikisalle on 10€ ja saa käydä uudestaan kiertämässä niin paljon kuin haluaa kunhan maksaa 10€ osallistumismaksu. MAKSU PAIKKANPÄÄLLÄ!!!!!

Sunnuntaina pelataan Yksilöpeli. Poikkeus tänä vuonna on, että pelataan neljällä eri radalla, jokaiseen rataan on väylät irtokorilla. Väylät ovat erilaisia, on avointa, missä saa kunnolla avata ja on metsäväyliä ja kaikenlaista mukavaa. Hinta yksilöpelille on 30€, hinta sisältää kierroksen välissä olevan ruokailun ja matkat. Loput menevät sitten hyväntekeväisyyskassaan.

Tohtori Open on aina ollut hyvän mielen kisa ja hyvään tarkoitukseen on menossa. Pyrin saamaan taas kaikille palkinnon tänä vuonna yksilöpeliin osallistujille.

Ilmoittautumiset tulevat auki 15.7.2016 ja maksamalla osallistumismaksun varmistat itsellesi kisapaikan.
Viimeinen maksu aika on 31.7.2016
Saaja Nguyen Thanh Tri
FI4580002118010668
Viestikenttään: TohtoriOpen5

TD: Tohtori 0401425140
ApuTd: Pekka Tenhunen
ApuTd: Jani Kilpeläinen

 

Tapahtumat